Viktor Ilsø spiller i øjeblikket i Skive. Foto: BSH

18-årigt talent vender hjem: BSH satser på to unge fløje

Victor Ilsø skal supplere Patrick Boldsen på højre fløj

HÅNDBOLD 18-årige Victor Ilsøe vender hjem til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i den kommende sæson. Dermed satser BSH’erne på to unge spillere til pladsen som højre fløj, 20-årige Patrick Boldsen er den anden spiller på pladsen.

- Jeg var en del af BSH Ungdom, før jeg tog til Skive for at spille, så det bliver fedt at komme tilbage. Det er en ære at skulle være en del af ligaholdet.

- Jeg haft et halvt år i Skive, men det bliver mit første rigtige år som senior. Jeg glæder mig til at se, hvad det er og bare gøre, hvad jeg kan for at få så meget spilletid som muligt, siger Victor Ilsøe.

Michael V. Knudsen, der er sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold ser stort potentiale i fløjspilleren,

- Victor Ilsøe er en af vores egne, unge, lovende fløje med stort potentiale. Han har trænet løbende med ligaholdet de seneste sæsoner og har ligeledes det sidste halve år været en tur forbi Skive og har fået værdifuld erfaring i herrernes 1. division.

- Med det danske ungdomslandshold har han erfaring fra sidste sommers EM-slutrunde, hvor han pt. er noteret for ni kampe og 15 mål. Victor Ilsøe er andenårs U19-spiller i næste sæson, så planen er i første omgang, at han skal suge masser af erfaring til sig og bygge på det spændende talent, siger Michael V. Knudsen.