Jakob Andreasen i baggrunden sammen med assistenttræner Klaus Thomsen glæder sig over tilgangen. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Silkeborg-Voel henter ny spiller i 1. division

Hadsten-spilleren Sara Madsen har skrevet en et-årig kontrakt med ligaholdet

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel henter ny spiller hos Hadsten i 1. division. Højrebacken Sara Madsen har skrevet under på en et-årig aftale for næste sæson.

Den 22-årige bagspiller har været Hadstens suveræne topscorer med 129 mål i 21 kampe.

- Hun er en ung spiller, der har gjort det godt i 1. division. Nu er hun moden til at prøve sig selv af og udvikle sig i ligaen. Hun er klar til at tage et stort skridt i karrieren, og hun kommer med masser af selvtillid. Hun har også erfaring med sig fra udlandet, siger direktør i Silkeborg-Voel, Jakob Andreasen.

Han tænker her på Sara Madsens ophold i den norske klub Opsal, hvor Silkeborg-Voel-profilen Eira Aune også har spillet.

- Jeg nåede ikke at spille sammen med Eira Aune. Hun skiftede til Silkeborg-Voel, netop som jeg kom til klubben. Jeg kender ikke nogle af spillerne i min nye klub, men jeg glæder mig helt vildt. Det bliver mega fedt og spændende at tage et step op og prøve sig selv af i et godt træningsmiljø, siger Sara Madsen.

Hun kommer til at supplere en anden ny spiller på højreback pladsen. Det er Maria Holm fra Horsens. Men Sara Madsen peger på, at hun også kan spille højre fløj.

- Det har jeg også prøvet. Jeg tror på, at jeg kan udvikle mig som spiller, og jeg får bedre forudsætninger for det i Silkeborg-Voel, der har erfaring fra mange år med slutspil i ligaen, siger Sara Madsen.

Hun er flyttet til Silkeborg, hvor hun samtidig har søgt ind på Sygeplejeskolen.

- Lige nu har jeg arbejde som vikar i hjemmeplejen, så jeg håber, at alt falder på plads med både håndbold og studie på sygeplejeskolen, siger Sara Madsen.