SIF-spiller skifter til svensk klub

Selvom ung spiller ikke er på kontrakt, får SIF en ganske pæn sum penge for ham

FODBOLD Silkeborg IF´s U19-talent Marcus Baggesen skifter til svensk fodbold. IFK Norrköping har hentet venstrebacken.

– Det er selvfølgelig en spændende og attraktiv mulighed for Marcus Baggesen at komme til en svensk traditionsklub. Det vil vi ikke stå i vejen for, siger sportschef Jesper Stüker.

- Vi har derfor indgået en aftale i forhold til FIFAs gældende regler om træningskompensation, og vi sender ham videre med et kæmpe tillykke. Der har været og er lidt for langt til spilletid på førsteholdet for ham på en position, hvor vi er meget stærkt besat med Lukas Engel, Lukas Klitten og Gustav Dahl. Vi har også udlejet Oscar Fuglsang, som også til nøds kan gøre sig på venstre back, så det er en super mulighed for Baggesen, der fra dag ét har gjort det fortrinligt i vores setup. Han er en god spiller og en kanon fyr, og vi ønsker ham alt det bedste i det svenske, siger sportschef Jesper Stüker.

Ifølge avisens oplysninger får SIF omkring en million kroner for den unge spiller.

Baggesen er allerede tiltrådt i IFK Norrköping, der er 13-dobbelte svenske mestre og sluttede den netop overstående Allsvenskan-sæson på en 12.-plads.

IFK Norrköping med cheftræner Glen Riddersholm i spidsen er en af modstanderne på SIFs forestående træningslejr i Alicante.

Indlæser debat