Nicolai Vallys er her til venstre med de øvrige i VHS-trioen, Nicklas Helenius og Sebastian Jørgensen.

SIF-stjerne gik ind fra træning

Nicolai Vallys døjer med tåen, men Kent Nielsen forventer, at han spiller mod FCK

FODBOLD Silkeborg IF har i store dele af sæsonen været forskånet for skader til stamspillerne, men tirsdag så Nicolai Vallys sig nødsaget til at forkorte træningen.

- Vallys gik ind med en meget øm tå og en spændt læg. Det var noget, der skete i kampen i fredags. Han trænede mandag, men den var meget øm, siger cheftræner Kent Nielsen, der dog regner med, at offensivprofilen bliver klar til onsdagens brag mod FCK.

- Vi har en forventning om, at han spiller, siger Kent Nielsen.

Læs også på midtjyllandsavis.dk
Fodbold Silkeborg IF

Silkeborg IF køber megabilligt: FCK’s bænk koster stort millionbeløb

Han ser frem til at komme i Parken og spille for mange tilskuere.

- Det er nationalstadionet og det største og bedste i Danmark, og det er dygtige spillere og et godt hold, vi skal op imod. De ligger altså nummer et. Vi kan få ørerne i maskinen, men vi ved også, at vi kan gøre det svært for FCK.

- Vi tager derover med en tro på, at vi også denne gang kan drille dem. Det ville være for fjerde gang i sæsonen, og logisk set er det uhørt, hvis det kan lade sig gøre fire gange, siger han.

Hvis alt går SIF’s vej, kan klubben sikre bronzemedaljerne allerede onsdag aften, men det aspekt nedtoner Kent Nielsen.

- Der er helt sikkert sket mærkeligere ting, end at vi ikke skulle få bronze. Men vi er i en meget gunstig situation, som vi er bevidste om, siger han.

Han har Andreas Oggesen med i truppen igen, mens Alexander Busch og Frederik Carstensen glider ud. Hos FCK har Kevin Diks karantæne til kampen.

Indlæser debat