BSH skuffede fælt med ydmygende nederlag i Lemvig

Bjerringbro-Silkeborg tabte stort på udebane mod upåagtede Lemvig-Thyborøn

Alexander Lynggaard og resten af BSH-mandskabet kom i store problemer mod Lemvig-Thyborøn. Foto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

BSH leverede sæsonens hidtil største skuffelse i ligaen, da holdet lørdag eftermiddag måtte se sig slået med 35-28 af bundholdet Lemvig, der hentede en overraskende hjemmesejr foran 828 tilskuere.

Gæsterne var ellers i fuld kontrol i indledningen, hvor Nikolaj Øris og William Bogojevic skiftedes til at bombe bolde i kassen, og det hele gik efter planen, da Henrik Tilsted sendte gæsterne på 6-10 efter et lille kvarters spil.

Umiddelbart efter blev Alexander Lynggaard dog ramt af Bjerringbro-Silkeborgs første udvisning, og det straffede hjemmeholdet prompte ved at reducere til 8-10.

I den efterfølgende periode lavede BSHerne for mange tekniske fejl i offensiven, og i den modsatte ende havde keeper Mikkel Løvkvist svært ved at sætte sit aftryk på kampen. Der var også langt mellem redningerne hos værterne, der blot stod noteret for to af slagsen i første halvleg.

Efter 19 minutters spil udlignede Lemvig-Thyborøn til 11-11, og selvom BSH-træner Patrick Westerholm forsøgte at genvinde kontrollen via en timeout, tog hjemmeholdet overraskende teten.

Frem mod pausen tog Victor Bune plads i BSH-målet, og selvom han nåede en enkelt redning på halvlegens sidste skud, kunne Lemvig-Thyborøn gå i omklædningsrummet med en føring på 17-14.

Fra anden halvlegs start var Mikkel Løvkvist tilbage i buret, og han blev straks noteret for sin fjerde redning i kampen. Der forhindrede dog ikke værterne i at øge føringen til fire mål.

Lemvig-Thyborøn fik også chancen for at bringe sig foran med fem, men det forhindrede BSH-keeperen, og i stedet kunne Ludvig Hallbäck løbe kontra og reducere. Kort efter smed det tidligere BSH-talent Christian Holm bolden væk, og igen slog den svenske BSH-playmaker til med en scoring til 18-16.

Gæsterne nåede også at reducere til 20-19 ved Jacob Lassen, men med tre scoringer i træk trak Lemvig-Thyborøn igen fra, og efter 42 minutters spil måtte Patrick Westerholm igen trykke på timeoutknappen.

Gæsterne forsøgte at vende slaget ved at spille syv mod seks, men Nicklas Graugaard begyndte at tage fra i Lemvig-målet, og med et kvarters tid tilbage på uret øgede Christian Holm til 25-20.

Det kom gæsterne sig aldrig over, og i stedet kunne de undertippede Lemvig-spillere øge forspringet til syv mål, da der resterede fem minutter.

Efter to hurtige udvisninger til værterne fik BSH reduceret til 31-27, men nærmere kom BSH aldrig, og i de sidste minutter øgede Lemvig-Thyborøn til slutresultatet 35-28.

Indlæser debat