Robin Olsen, der har en fortid som målmand i FC København, fik søndag sin debut for Aston Villa i sidste spillerunde af den engelske Premier League.

Aston Villa-målmand kalder overfaldsmænd for idioter

Robin Olsen fik søndag sin længe ventede debut for Aston Villa, men blev overfaldet af Manchester City-fan.

MANCHESTER Den svenske Aston Villa-målmand Robin Olsen blev søndag overfaldet på banen midt under Manchester Citys guldfest.

Med en 3-2-sejr over Aston Villa efter et comeback og tre mål i det sidste kvarter vandt Manchester City mesterskabet, hvilket fik euforiske City-tilskuere til at invadere banen.

Midt i festlighederne blev gæsternes debuterende keeper, Robin Olsen, udsat for et voldeligt angreb.

- De idioter, der angreb mig, får ikke lov til at ødelægge mine følelser omkring kampen.

- Jeg fik mulighed for at få debut for denne fantastiske klub, og vi var meget tæt på at få et godt resultat mod en stærk modstander, skriver Robin Olsen til sine følgere på Instagram.

Aston Villa var foran med 2-0 frem til et kvarter før tid, hvilket betød, at City var tæt på at miste førstepladsen i Premier League til Liverpool i sidste spillerunde. Tre City-scoringer betød dog, at City tog guldet.

Ifølge den engelske journalist Ashley Preece, der dækker Aston Villa for et lokalt medie i Birmingham, hvor klubben har hjemme, blev Robin Olsen slået i baghovedet. Det skriver Preece på Twitter.

Manchester City har meddelt, at klubben har indledt en undersøgelse for at få identificeret overfaldsmanden, der vil blive bandlyst fra klubbens kampe på ubestemt tid.

Robin Olsen har en fortid som målmand for FC København, hvor han vogtede målet fra 2016 til 2018.

/ritzau/

Indlæser debat