Lukas Engel. Foto: Morten Kjær

Officielt: SIF køber lejesvend i Vejle

Lukas Engel har skrevet under på en femårig kontrakt med Silkeborg IF

FODBOLD Som Midtjyllands Avis tidligere på tirsdagen kunne fortælle, skifter 23-årige Lukas Engel til Silkeborg IF.

Venstrebacken spillede i foråret med stor succes på leje i SIF, der nu har valgt at købe ham fri af kontrakten med superliganedrykkerne Vejle.

Lukas Engels nye aftale med SIF gælder helt frem til sommeren 2027.

- Lukas Engel har fra første dag passet perfekt ind på vores hold og i vores trup, og vi er derfor meget tilfredse med, at det er lykkedes at tilknytte ham på en fast aftale her i Silkeborg, siger sportschef Jesper Stüker.

- Han har leveret en overbevisende indsats og tilfører os en masse ekstra power til venstresiden, og vi har en tro på, at han kan udvikle sig endnu mere i vores miljø og på vores hold, siger han.

Læs også
Fodbold Silkeborg IF

Avisen erfarer: SIF klar med første transfer

Den dynamiske venstreback spillede alle forårets 15 kampe for SIF, og han glæder sig over, at lejemålet er blevet vekslet til en permanent aftale.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af Silkeborg IF i det her fantastiske forår, og det bliver kun endnu mere spændende fremover, siger han.

- Jeg er faldet rigtig godt til i klubben, hvor jeg virkelig trives både uden for og inden for kridtstregerne, og jeg glæder mig til at gøre alt for, at vi kan blive ved med at lægge nye lag på min egen og klubbens udvikling. Jeg er helt vildt glad for at skifte permanent til Silkeborg IF og glæder mig til de mange spændende opgaver, der venter forude, siger Lukas Engel.

Indlæser debat