Nikolaj Øris og resten af BSH-spillerne skal en tur til Gudme i første spillerunde Foto: Martin Ballund

BSH åbner den nye sæson med et brag

Bjerringbro-Silkeborg møder GOG i første runde. Silkeborg-Voel får besøg af Sønderjyske

HÅNDBOLD Der venter hård modstand for BSH, når den nye sæson i herreligaen indledes i begyndelsen af september.

Kampprogrammet byder på en storkamp i første runde, hvor Patrick Westerholms mandskab skal møde de nykårede danmarksmestre fra GOG på udebane.

Indtil videre er kampen programsat til lørdag 3. september, men den kan blive rykket.

Det ligger til gengæld fast, at den første hjemmekamp i ligaen spilles torsdag 8. september klokken 18.30, hvor oprykkerne fra HC Midtjylland gæster Jysk Arena.

Den første betydende kamp i den nye sæson spilles allerede tirsdag 23. august, hvor KIF Kolding har hjemmebane- fordelen i pokalturneringens ottendedelsfinaler.

Silkeborg-Voel møder oprykker

Silkeborg-Voels ligakvinder åbner også den nye sæson med en pokalkamp på udebane. Her venter Ringkøbing i ottende-delsfinalerne onsdag 24. august klokken 19.

Jakob Andreasens tropper får fornøjelsen af at spille den allerførste kamp i den nye ligasæson. Det sker tirsdag 30. august klokken 18.30, hvor Sønderjyskes oprykkere kommer på besøg.

Her er der lagt op til et hurtigt gensyn med fløjen Lea Hansen og bagspilleren Louise Ellebæk, som netop har forladt Silkeborg-Voel for at fortsætte karrieren i Sønderjylland.

Lørdag 3. september klokken 14 venter sæsonens første lokalopgør på udebane mod Ikast Håndbold, der tidligere kaldte sig Herning-Ikast.