Alexander Lynggaard og de øvrige BSH-spillere får Jysk som ny hovedsponsor. Det bliver allerede synligt på spillertrøjerne lørdag eftermiddag, hvor Bjerringbro-Silkeborg gæster KIF Kolding. Foto: Jysk

Ny hovedsponsor: BSH går i seng med Jysk

Jysk slutter sig til Grundfos og lukker hullet efter Jyske Bank i Bjerringbro-Silkeborg

HÅNDBOLD Efter mange år som storsponsor i BSH får Jysk nu titel af hovedsponsor i klubben i samspil med Grundfos. Aftalen løber til og med juni 2025.

Siden 2015 har Jysk været sponsor i Bjerringbro-Silkeborg, men den nye aftale betyder, at Jysk øger sit sponsorat markant.

Sponsoratet indledes med øjeblikkelig virkning og løber i første omgang til og med juni 2025 og sikrer dermed et solidt økonomisk fundament under BSH.

- Vi har i mange år haft et stærkt samarbejde med Jysk. Vi er stolte af, at det samarbejde nu udvides med Jysk som hovedsponsor sammen med Grundfos. Vi ser frem til, at Jysk og Lars Larsen Group bliver endnu mere synlig i både Jysk Arena, de øvrige haller og på tv. Det er samtidig et signal om, at Bjerringbro-Silkeborg har tænkt sig at fastholde en position i toppen af dansk håndbold og forhåbentligt også international håndbold, siger BSH-direktør Jesper Schou.

Læs også
Håndbold BSH

BSH-boss om ny Jysk-aftale: Markant sponsorat og signal

Det bliver det velkendte Jysk-logo, der får den mest fremtrædende plads på spillertrøjerne fremover, men der bliver også plads til logoet for Lars Larsen Group på den ene skulder, og det glæder bestyrelsesformand Jacob Brunsborg.

- Sponsoratet er tegnet med både hjertet og hjernen. Jeg tror, de fleste ved, at vores familie har en stærk tilknytning til Silkeborg, og derfor er jeg også glad for, at vi med sponsoratet er med til at sikre fundamentet for elitehåndbold i Silkeborg i fremtiden.

- Samtidig er jeg ikke i tvivl om, at en endnu tættere tilknytning mellem Jysk og et af Danmarks stærkeste sportsbrands vil gavne JYSK og Lars Larsen Group kommercielt, lyder det fra Jacob Brunsborg.

Udover at være at være ny hovedsponsor for BSH, er JYSK ligeledes hovedsponsor for Silkeborg-Voel i kvindernes bedste håndboldrække og superligaherrerne fra Silkeborg IF.

Indlæser debat...