Lukas Engel ser ud til at fortsætte karrieren i SIF. Foto: Martin Ballund

Avisen erfarer: SIF klar med første transfer

Silkeborg IF er ifølge avisens oplysninger blevet enig med Vejle Boldklub om et køb af Lukas Engel

FODBOLD I foråret optrådte Lukas Engel med stor succes på leje i Silkeborg IF, og nu tyder alt på, at venstrekantsspilleren fra Vejle Boldklub fortsætter karrieren i Søhøjlandet.

Ifølge avisens oplysninger er superligaklubben nemlig blevet enig med Vejle Boldklub om et køb af 23-årige Lukas Engel, der kan se frem til at skifte på en længerevarende aftale.

Tirsdag over middag havde Lukas Engel ikke de store kommentarer til nyheden. Avisen erfarer dog, at der er lagt op til, at den tidligere Fremad Amager-profil skriver under med SIF i løbet af tirsdagen.

For blot en uge siden så det ellers ikke ud til, at SIF kunne blive enige med superliganedrykkerne om et køb af Engel, der ifølge bold.dk også tiltrak sig interesse fra Hannover 96.

- Jeg har fået at vide, at Vejle og Silkeborg forsøger at nå til enighed (om en salgspris red.), men det er ikke sikkert, at det bliver til noget. Det tyder på, at jeg er Vejle-spiller i fremtiden, sagde Lukas Engel i sidste uge til Midtjyllands Avis.

Men nu ser det altså i den grad ud til, at han fortsætter karrieren i SIF, hvor han startede inde i alle 15 kampe i foråret. Her blev det til to scoringer og tre assists.

Indlæser debat